Right now..

Publicerat: 2011-03-30 | 17:22:57 i Annika


Detta är jag just nu. Har inte en jättebra hårdag, men... Visar det ändå, haha.
Men nu ska jag strax på dans, och sedan när jag kommer hem så ska jag fortsätta skriva på en uppsats som ska in på fredag. Buissy, buissy..
Kram!

Massa plugg...

Publicerat: 2011-03-30 | 17:19:11 i Annika


Hello.
De senaste dagarna har varit fulla av plugg, massor av plugg.. Hade matte prov idag och sen så har vi haft mycket annat. Så jag har varit helt slut och inte orkat blogga så mycket. Men det hjälpte väldigt mycket med en liten chocolate squares i måndags ;D

New skirt

Publicerat: 2011-03-30 | 17:05:07 i Annika






Hello.
I lördags så var jag och mamma ute på stan lite snabbt på förmiddagen för att hon skulle köpa en ny jacka och jag någonting att ha på mig på morfars 85-års kalas. Det blev denna kjolen för mig! Är himla nöjd att jag köpte den. Och det passar till nästan allt i och med att det är ganska många färger i den. Superfin till sommaren då man kan gå med bara ben så som jag har på bilden. En jeansjacka till och det är perfekt! ^^

Kram

Tidsinställt inlägg- Morfar

Publicerat: 2011-03-26 | 13:23:00 i Annika

Bild från saras rum.

Hello.

Detta är ett tidsinställt inlägg, men jag tror att vid denna tiden så borde vi vara på väg mot min mormor och morfar. Hela tjocka släkten kommer att vara där för att fira morfars födelsedag! Ska bli trevligt att träffa de släktingar som man inte träffat på ett tag. Jag ska ta med mig ett armband till mormor och en nyckelring i äkta silver till morfar, som jag berättat om innan. Hoppas de blir glada och förtränger småfelen jag möjligen gjort. ^^

Eftersom att vi ska iväg såhär vid eftermiddagen så är jag tvungen att hoppa över träningen (tyvärr..). Men aja, vad kan man göra? ^^ Fick förslag att jag kunde dansa vals med morfar medans min kusin sjunger och min moster spelar piano. Haha, vi får väl se! ;)

Kram

It's a risk that i'm taking

Publicerat: 2011-03-26 | 01:43:11 i Annika

IBild från i veckan

Hello.
Ojojoj, nu är klockan mycket.. Kom hem från sanna vid halv 1, har fixat mig, tvättat håret (jag vet, lite sent att göra det egentligen) och lagt mig i sängen. Ska kolla lite på tv och sedan sova!

Anledningen till att jag tvättade håret såhär sent var för att jag har sattit upp det i en skruvad knorr för att få ett fint resultat av några lockar imorgon, hoppas jag.

Godnatt!

Just take a step

Publicerat: 2011-03-25 | 22:15:00 i Busan






Bilder på mig och busan från i förrgårkväll. <3

Sometimes love comes around

Publicerat: 2011-03-25 | 19:28:00 i Annika


Hello.
Här är alla smycken som jag gjort under veckan.
Eftersom att man inte ser så mycket vad det är får någonting på alla saker så.. Ja:
Armband+ring som sitter ihopa med en kedja. Man bara sätter på ringen och knäpper armbandet runt handleden. Super snyggt!
Ringar- 4 enkla med olika detaljer; inristade bokstäver i form av ord, pärlor. 1 dubbelring.
Armband- till min mormor, hårt armband med infattning i form av en vit pärla
Örhängen- 4 kedjor som är sammanfästa (vet inte om det är ett ord ens.. xD).
Nyckelring- En bricka som är vart annat frostad och vart annat finpolerad. Även inristat "morfar" och ett hjärta. Ska ge detta, även armbandet till mormor, till honom imorgon eftersom att han fyller 85. <3

Kram!

Along the sidewalk

Publicerat: 2011-03-25 | 18:46:47 i Annika






Hello.
*Pust* Äntligen fredag.. Vill inte ha "äntligen" där eftersom att jag inte ville att denna veckan skulle ta slut. Jag har haft det så himla roligt med halva min klass på metallslöjden denna veckan. Men samtidigt är jag glad att det är helg, för att jag har varit helt slut vart enda dag jag har kommit hem därifrån (kommit hem vid 4). Men nästa vecka börjar skola igen som vanligt med masssor av plugg, deadlines och prov..
Ska strax hem till sanna, men här är ett par örhängen som jag gjorde idag, väldigt hastigt gjorda men jag blev väldigt nöjd hur det blev i slutändan!

Jag har gjort ett par tidsinställda inlägg som kommer upp under kvällen!
Men då får jag önska er en trevlig fredagskväll! Kram

Out and away

Publicerat: 2011-03-22 | 19:50:22 i Annika
Hello.

Sorry för dålig uppdatering-igen- men det är en hektisk vecka!
Sov över hos sara igår och det ska jag göra idag också. Sticker nu, så ni får ha det bra!
Kram

stay with me

Publicerat: 2011-03-20 | 22:13:19 i Annika


Hello.
Får bli en bild från förra veckan, om jag inte tar fel..
Men nu har jag precis tagit en dusch och blivit klar med engelskan. Ska läsa igenom den en gång till noggrant och sedan skicka in den.
Har varit en lång dag.. Vaknade tidigt hos elin och stack till församlingshemmet vid 10, och eftersom att gudstjänsterna är så tidigt på dagen så känns det nästan som om det var igår det hände.. ^^ Om någon fattar. Haha. Aja, ska som sagt läsa igenom engelskan och sedan kolla lite på tv om jag orkar.
Godnatt!

Hoping for the best but expecting the worst

Publicerat: 2011-03-20 | 16:39:44 i Annika


Hello.
Såhär såg jag ut förra helgen när jag skulle hem till frida och fira hennes födelsedag. Föresten, jag lovade ju att lägga in bilderna som togs de två dagarna (jag sov över). Hehe, det får vi ta sen. ^^
Kram!

i can't believe this

Publicerat: 2011-03-20 | 15:54:59 i Annika


Hello.
Förlåt, igen, för att jag inte uppdaterat mycket alls under de senaste dagarna.. Men jag har helt enkelt inte tid att sitta framför datorn vart enda dag.

Föresten så var jag och sara inne idag i piercing studion för att se så att allt var bra med våra. Och det var det! Allt såg jätte fint ut, så det var bra! Måste faktiskt erkänna att jag var ganska nervös innan vi gick in där att jag skulle ha en infektion eller något liknande. ^^ Men som tur var så hade varken sara eller jag det!

Men tyvärr så har jag en uppsats som ska skickas in ikväll, så jag kommer att spendera resten av dagen av att få den klar. Får se om jag kan kika in vid något annat tillfälle under dagen också för att göra något mer inlägg.
Kram

Onsdags- Subway

Publicerat: 2011-03-18 | 12:37:00 i Annika






Hello.

I onsdags så slutade vi vid halv 2, så vi tjejer stack direkt till stan och åt på Subway. Himmelskt gott var det! Det ar första gången jag åt där, och jag ska säga er att jag kommer att göra det fler gånger. Synd bara att det kostar lite mycket. Men någon gång ska väl inte skada? ^^

Efter det så gick jag och sara och bokade tid för piercingen, vi ska bara kolla så att allt är OK.
Vi hörs!

life is short, so take care of it

Publicerat: 2011-03-17 | 22:18:47 i Busan




Hello.

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft mycket plugg. Ska försöka komma igång igen. ^^

Har precis duschat, så nu ligger jag och myser med min katt. Hon ligger här bredvid mig och spinner. Bilderna ovan är från tidigare ikväll...
I skolan så har vi nästan bara hållt på med matte hela dagen, och på grund av den jobbiga veckan så sov jag i någon timme när jag kom hem. Himla skönt. Men nu vet jag inte om jag kommer att kunna somna i tid, fast det tror jag nog. ^^

Men nu så ska jag strax stänga av datorn, och sova. Godnatt!

Imma be on the next level

Publicerat: 2011-03-17 | 12:52:00 i Annika


Bild från imorse precis innan jag skulle sticka till skolan.

RSS 2.0